Zetex Body Favourites B.V. is de producent en distributeur van het handelsmerk Pastunette, een Nederlandse onderneming met meer dan 50 jaar ervaring in nachtmode en homewear. Het merk Pastunette is al meer dan 80 oud en staat binnen de nachtmodebranche bekend om zijn uitstekende kwaliteit en pasvorm.

 

Luxueus en comfortabel

 

De pyjama, nachtjurk, nachthemd, badjas en homewear collecties van Pastunette zijn ontworpen voor vrouwen die graag beschermd worden door comfort en luxe. Zij wil kwaliteitskleding dragen met de juiste pasvormen en weet wat zij ervoor wil betalen. Deze vrouw houdt van ‘cocooning’ en voelt zich gelukkig in en om haar huis. Ook draagt zij graag de laatste mode op het gebied van nachtmode en homewear. De vrouw vult haar leven op een zekere manier in, beschermd en comfortabel door de meest uitgebalanceerde en waardevolle stoffen.

 

Aanvullende programma’s

 

De Pastunette nachtmode en homewear collecties bieden de vrouw de ideale mogelijkheid om haar wensen te vervullen. De nachtmode en homewear collectie verschijnen in een breed scala aan smaken en interesses.

 

De verschillende programma’s zijn zo opgebouwd, dat deze perfect op elkaar aansluiten en naar eigen wens met elkaar te combineren zijn. De verschillende stijlen uit deze collectie biedt je de mogelijkheden, om je op je eigen manier in en om het huis prettig te voelen. De speciale productietechnieken en stoffen garanderen, dat de pyjama’s, nachtjurken, nachthemden, badjassen en homewear comfortabel te dragen zijn en plezier bieden tijdens hun lange levensduur.