Over ons

De drijvende kracht achter Sjiekebiele is Marieke, mama van Wout (5 jaar) en Maxine (3 jaar). Met de geboorte van de zoon werd de naaimachine weer van onder het stof gehaald. Opleidingen werden gevolgd: kledij, kinderkledij en patroontekenen systeem Roose. Kroost, familie en vrienden werden voorzien van een nieuwe garderobe.

In 2012 was het tijd voor de Sjiekebiele. Eerst enkel workshops maar al snel ook stoffen en fournituren. Er werden workshops gegeven aan de livingtafel en op verplaatsing. De bureau op de eerste verdieping werd omgetoverd tot een heus winkeltje op vrijdag. Het huis werd te klein voor al dat moois en alle stoffen en de workshoptafel verhuisden in april 2013 naar de Sjiekebiele Work&Shop in Sint-Michiels, Brugge.
Om de combinatie met de job, het gezin en de stoffen leefbaar te houden beslisten we in  november 2016 om de deuren van onze bakstenen winkel te sluiten en enkel verder te gaan met de webshop. 

Niet enkel achter de schermen (marketing & social media), maar ook op beurzen kan je de man des huizes, Dieter tegenkomen. Met veel plezier zal hij je helpen om het juiste stofje te vinden.

Veel plezier in de webshop!