Cyell is opgericht in 1995 door Cynthia Kooi en Ella Wiersma. Dit Nederlandse modemerk onderscheidt zich door een unieke en prachtige pyjama, nachtjurken, nachthemden en homewear-lijn. Het merk Cyell waarborgt een kwaliteit op hoog nivo en heeft oog voor detail. Cyell richt zich op de modieuze en zelfverzekerde vrouw. De nachtmode en homewear collecties worden door eigen stylistes ontworpen en ontwikkeld binnen het bedrijf. Een pyjama, nachtjurk, nachthemd of huispak van Cyell is gewoon mooi, stijlvol en draagt comfortabel.

DE COLLECTIES

Twee keer per jaar heeft Cyell een nieuwe Sleepwear en Homewear collectie. De pyjama, nachtjurk, nachthemd en homewear collecties zijn verrassend, vernieuwend, stijlvol en hebben een uitstekende kwaliteit en vallen in het midden prijssegment.

CYELL SLEEPWEAR

Cyell Sleepwear is stijlvol, comfortabel en vrouwelijk. Door het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke kwaliteiten voelen de pyjama’s, nachtjurkjes en nachthemden heerlijk zacht op de huid. Ideaal voor een goede nachtrust en ontwaken op je mooist. De collectie bestaat uit pyjama’s met lange en korte mouwen, nachtjurkjes, nachthemden, tunieken, bolero’s en badjassen en is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXL. Slapen met de nachtmode van Cyell wordt een echt feestje!

CYELL HOMEWEAR

Homewear kun je dragen tijdens een ontspannend dagje thuis of tijdens zwoele zomeravond op het strand. Maar ook tijdens yoga en andere sporten is de Cyell Homewear erg comfortabel. Voor het combineren van de homewear met een leuke jeans leent deze mode van Cyell zich ook prima. De homewear collectie bestaat uit onder andere jurkjes, rokjes, tunieken, broeken, leggings, tops, vesten, sweaters en hippe badjassen en zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XL. Alle modellen en materialen zijn zorgvuldig uitgekozen voor extra comfort en kwaliteit.