Alarmsysteem

Je woning is je thuis, een plek om je veilig en beschermd te voelen. Jammer genoeg neemt het aantal inbraken in ons land elk jaar toe. Onthutsende statistieken:

  • Elke 6 minuten een inbraak
  • Meer dan 200 inbraken per dag

Alarmsystemen schrikken ongewenste bezoekers af en werken ontradend. Slaan inbrekers toch hun slag? Dan loeit de buitensirene de hele buurt wakker. En als gebruiker ontvang je automatisch een SMS.

Nog meer zekerheid inbouwen? Sluit je aan bij een meldkamer, jouw garantie op een nauwgezette opvolging en afhandeling. En als het er echt om gaat, wordt de politie of brandweer verwittigd.

Alarmsysteem kopen? Coolblue alles voor een glimlach.
Notificatie via SMS en telefoon. Morgen in huis. Vergelijk Bekijk vergelijking. Advies over alarmsystemen. Alarmsysteem met simkaart. Alarmsysteem voor ouderen. Alarmsystemen compatibel met Smart Home platform. Top 10 best verkochte alarmsystemen. Waar plaats ik de sensoren van mijn alarmsysteem? Works with Nest alarmsystemen. Lees Hier meer over camerabewaking

 Alarmsysteem met SMS melding  – Ruime keus online.
Bij activeren van een alarm stuurt de draadloze module een SMS en/of een oproep naar tot 8 gedefinieerde contactnummersTer uitbreiding van het draadloze alarmsysteem FeelSafeVoor bediening op afstand van het draadloze beveiligingssysteem FeelSafe met een eindapparaat smartphone of tablet via gratis appMet een eindapparaat kan de alarminstallatie.
 Sms-alarmsysteem voor doven en slechthorenden 
Momenteel is het nieuwe sms-alarmeringssysteem alleen geïnstalleerd bij de Algemene directie van de Civiele veiligheid in Brussel en bij de Operationele eenheid van de Civiele bescherming in Liedekerke. Volgens Dewael zouden eind 2010 alle commandocentrales met het systeem uitgerust moeten zijn.
 Alarmsystemen Smanos X500 Gsm/sms/rfid Tactiel Alarm Systeem Sma-x500 essecshop.be.
Nadat een gewone simkaart met tegoed in de X500 is geplaatst, wordt het systeem op afstand bestuurbaar door een eenvoudige sms of smartphone App opdracht te versturen. De app is beschikbaar in zowel de App Store als Google Play. Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, iOS 4, iOS 5, iOS 6, iOS 7, iOS 8.
 EMINENT WIFI/SMS/GSM-ALARMSYSTEEM.
Je hebt dus geen maandelijkse kosten of abonnementen nodig. Volledig instelbaar en bedienbaar met de gratis iOS/Android app of via SMS berichten Gebruik de gratis EM8615 iOS of Android app om het WiFi/SMS/GSM Alarmsysteem in te stellen en te bedienen.
 Advies over alarmsystemen Coolblue alles voor een glimlach.
Met een alarmsysteem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Alle alarmsystemen op onze shop zijn draadloos. Het voordeel van een draadloos huisalarm is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren. Daarbij breid je ze eenvoudig uit met extra sensoren. Met een alarminstallatie in huis ga je met een gerust hart de deur uit.
  SMS Alarm system buy? All Alarm systems online.
Er zijn verschillende types alarmsystemen die je thuis kunt installeren. Zo kun je kiezen tussen een bedraad of draadloos alarm. Bij een draadloos alarmsysteem communiceren de beveiligingscamera’s en accessoires via uw thuisnetwerk met elkaar en het basisstation. Let op: veel camera’s worden alsnog gevoed via het elektriciteitsnet. Daarnaast kun je kiezen voor slimme alarmsystemen die je kunt bedienen via een app. In België moeten alarmsystemen geregistreerd worden na aankoop.
 Top 10 best verkochte alarmsystemen Coolblue alles voor een glimlach.
We helpen je graag bij het kiezen van het beste alarmsysteem voor jou. Ben je benieuwd naar de populairste modellen? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte alarmsystemen. Zoek je naar een specifiek systeem? Kijk dan bij ons volledige assortiment alarmsystemen. Score 4 / 5 4 / 5 sterren. Melding: Geluidsalarm, SMS, Smartphone app, Telefonische oproep.